Eenhoorn kots - Traktatie anemonen in pergamijn zakje

€ 1,99 *

Aantal Prijs
1
1,99
12
1,89
60
1,79

Trakteren is een feestje met deze kleurige eenhoornkots, plant de eenhoornkots en verzorg deze goed, en laat dit tot schitterende bloemen bloeien.

Lees meer
remove add
Standaard levertijd
Op werkdagen vóór 12 uur besteld, vandaag verzonden

Eenhoorn kots - Traktatie anemonen in pergamijn zakje

Zijn je kinderen fan van eenhoorns en kleurrijke traktaties? Trakteren is namelijk een feestje met deze kleurige eenhoornkots. De eenhoornkots is een traktatie voor jou als je eens wat anders wil trakteren. Het is een leuk cadeautje dat voor langere tijd een feestje geeft in de tuin. Laat kinderen op een leuke manier kennis maken met bloemen planten en volg het groeiproces samen. Ook geschikt om te geven als afscheidscadeautje na een kinderfeestje.

Trakteren is een feestje voor je kind, wij maken het nu ook een feestje voor jou. Heb je namelijk geen tijd om zelf te knutselen? Of geen inspiratie? Geen probleem wij zetten de traktatie helemaal voor je in elkaar, een makkelijke traktatie die er ook nog eens leuk uit ziet. Geef er een persoonlijke touch aan met een tekst en de traktatie is ready to go!

Let op: Kies je voor een doe-het-zelfpakket, dan heb je een nietmachine nodig om de traktatie in elkaar te zetten. 

De afmeting van de tratatie is: 100 x 60 mm

Wat zit er allemaal bij?

  • 6 anemoon bloembollen 
  • Pergamijn zakje (100 x 60 mm)
  • Wikkel 'Eenhoorn kots'
  • Persoonlijke tekst op wikkel d.m.v. een transparante label sticker. 
Standaard versturen wij het pakket als een 'doe-het-zelfpakket'. Je kunt dan thuis zelf de traktaties in elkaar zetten. De uitleg kun je hier lezen. Tegen een meerprijs zetten wij de traktaties handmatig voor je in elkaar. 

De anemoon bloembollen kun je het gehele jaar door planten. 

Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Stikgevaar. 
Ontwerp: Ann Hanse