Alsjeblieft een dankjewel - kaart met groeiconfetti

€ 3,25 *

Aantal Prijs
1
3,25
75
2,99
200
2,75

Een feestelijke kaart met groeiconfetti. Op de kaart staat de tekst 'Alsjeblieft een dankjewel' met leuke afbeelding. In de groeiconfetti zitten zaden die kunnen uitgroeien tot prachtige wildbloemen.

Lees meer
remove add
Standaard levertijd
Op werkdagen vóór 15 uur besteld, vandaag verzonden

Alsjeblieft een dankjewel - kaart met groeiconfetti

Zoek je nog een leuke en duurzame manier om je traktaties mee op te vrolijken, kies dan voor deze feestelijke kaart met groeiconfetti. Op de kaart staat de tekst 'Alsjeblieft' met een leuke afbeelding. In de groeiconfetti zitten zaden die kunnen uitgroeien tot prachtige bloemen. De zaaiperiode is vanaf maart t/m juli. Zo maak je trakteren helemaal een feestje!

Bedankjes versturen naar individuele adressen? Download het format, je kunt het ingevulde format na bestelling naar ons mailen o.v.v. het ordernummer.
 

Wat zit er allemaal bij?

  • Groeiconfetti circa 15 stuks, mogelijkheid om meer groeiconfetti-rondjes te bestellen. 
  • Kaart met de tekst: Alsjeblieft een dankjewel (114mm x 162mm)
    De persoonlijk tekst kun je in het veld hierboven (zie: persoonlijke tekst op kaart) vermelden of sturen naar info@tuindreef.nl
  • Gele envelop
  • Bioplastic insteekhoesje
  • Sluitsticker
Wij versturen standaard als een 'doe-het-zelfpakket'. Dit houdt in dat je het bedankje zelf nog moet samenstellen. Tegen een meerprijs zetten wij het bedankje voor je in elkaar. Verzending naar individuele adressen is mogelijk (= optie). 

Maatwerk

Wij hebben een flexibele instelling en denken graag in mogelijkheden. Daarom kunnen wij veel maatwerk bieden. Neem hiervoor contact op met info@tuindreef.nl of bel naar 06 27186445.

Betalen op rekening

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om achteraf op basis van factuur te betalen. Volg de bestelstappen en kies dan voor 'betalen op factuur'.

Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Stikgevaar.
Ontwerp label: Back to basic design
Merk: Rosa de Bij

Let op: groeiconfetti is een leuke gimmick. Zaaien met zaden uit een traditionele zadenverpakking (losse zaden) is de meest effectieve en efficiënte manier van zaaien.